Αυθεντική, ελληνική και δηµιουργική κουζίνα στο κέντρο της πόλης, από το 1963!
Κάπου εκεί, στη γωνία των δρόµων, αρχικά Κισσάβου, Πολωνίας τότε, Πρίγκηπος Νικολάου αργότερα, Αλεξ. Σβώλου 42 σήµερα µε Ιπποδροµίου, ξεκίνησε το συναρπαστικό του ταξίδι το ιστορικό και πασίγνωστο εστιατόριο «Χρυσό Παγώνι», που παραµένει σήµα κατατεθέν για το πεντανόστιµο φαγητό του στη Θεσσαλονίκη. Ανακαινισµένο, σε ένα κοµψό χώρο, διατηρεί την αύρα του παρελθόντος, διαθέτει άψογο service και µεγάλη ποικιλία ιδιαίτερων πιάτων, µε παραδοσιακές συνταγές που αγκαλιάζουν και αναδεικνύουν µόνο ελληνικά φρέσκα προϊόντα.

Το «Χρυσό παγώνι» αποτελεί αγαπηµένο στέκι των Θεσσαλονικιών και των επισκεπτών της πόλης, ενώ οι προσιτές τιµές το έχουν καθιερώσει σε κλασική αξία. Συνεχίζει τη γευστική του διαδροµή ξανα..µαγειρεύοντας την ιστορία της γαστρονοµίας στη Θεσσαλονίκη και εκφράζει διαχρονικά και ολοζώντανα την ψυχή της πόλης.

Πρόταση: Απολαύστε την αυθεντική, ελληνική και δηµιουργική του κουζίνα, µε διαφορετικό σπιτικό µενού ηµέρας. Μεταξύ άλλων, ξεχωρίσαµε το εξαιρετικό αρνάκι φρικασέ, τον παραδοσιακό µουσακά, το µπεκρή µεζέ, τα λαδερά µπριάµ και τουρλού και το σπανάκι σουφλέ.


Αλεξ. Σβώλου 42
Τ. 2310.265338-223014
Ε. to.xryso.pagoni@gmail.com

DELIVERY
Τ. 2310265338
Όλες τις ημέρες της εβδομάδας,
από τις 12.00 το πρωί, έως τις 22.00 το βράδυ.