Ο Ξαρχάκος βρίσκεται στο πάρκο της ΧΑΝΘ για περίπου 70 χρόνια. Πρόκειται για ένα ιστορικό µαγαζί που άνοιξε για πρώτη φορά το 1950 και έκτοτε περνάει από γενιά σε γενιά. Κι όλα αυτά τα χρόνια µάς δείχνει τον όµορφο τρόπο µε τον οποίο παντρεύει αρµονικά τη χαλάρωση και την αναψυχή µε τη διασκέδαση και το χορό. Ανοίγει από τις 9 το πρωί και µας περιµένει να απολαύσουµε δίπλα στη φύση τον πρωινό µας καφέ, σε µία υπέροχη ατµόσφαιρα. Σ’ ένα καταπράσινο φιλικό περιβάλλον, στο πιο κεντρικό σηµείο της πόλης, απέναντι από το Λευκό Πύργο και το Βασιλικό θέατρο, σας περιµένουµε ν’ απολαύσετε ποιοτικά προϊόντα και άριστες υπηρεσίες  σε πολύ προσιτές τιµές. Το βράδυ χαµηλώνουν τα φώτα και υπό τη συνοδεία ζωντανής µουσικής για όλα τα ακούσµατα, σερβίρουµε παγωµένη µπύρα και περιποιηµένους µεζέδες.

Το καφέ µπαρ «Ξαρχάκος» έχει ζήσει µεγάλες δόξες, µεγάλοι καλλιτέχνες πέρασαν από δω, ενώ ο κόσµος που ερχόταν ήταν πολύς.
Κι εκτός αυτού στον Ξαρχάκο µεριµνούν επί καθηµερινής βάσεως για τη διασκέδασή σας. Μία φορά την εβδοµάδα η µέρα είναι αφιερωµένη στο tango και κάθε Τετάρτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή ο κόσµος χορεύει σε latin ρυθµούς. Η επιλογή του καφέ µπαρ «Ξαρχάκος» σηµαίνει εγγύηση για αξέχαστες καλοκαιρινές µέρες και νύχτες..


Ίωνος

Πάρκο ΧΑΝΘ (έναντι Λευκού Πύργου)
Τ. 231 022 1691
Ανοιχτά από τις 09:00
FB. Ξαρχάκος Coffee & Drinks