Ζελέ καλοκαιρνό και ελαφρύ

0
94

Ζελέ Ανανάς µε Γιαούρτι και Αµύγδαλα

Τι θα χρειαστείτε _
  • Αµύγδαλα
  • Ανανάς
  • Γιαούρτι (στραγγιστό)
  • Ζελέ

Εκτέλεση _

Διαλύετε το ζελέ σε 1,5 φλιτζάνι καυτό νερό και ανακατεύετε. Όταν διαλυθεί καλά, προσθέτετε 1 φλιτζάνι κρύο νερό. Ρίχνετε τον κοµµένο ανανά, καλά στραγγισµένο, και τα αµύγδαλα στο µισό ζελέ, το µεταφέρετε σε µια στρογγυλή φόρµα µε τρύπα στη µέση και το βάζετε στο ψυγείο µέχρι να αρχίσει να πήζει. Χτυπάτε το άλλο µισό ζελέ µε το γιαούρτι και το ρίχνετε πάνω από το µισο-πηγµένο ζελέ µε τον ανανά…