Αποχαιρετούμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα

0
52

Όλα τα ταξίδια αρχίζουν και τελειώνουν µε ένα «αντίο». Στο ταξίδι της ζωής το «αντίο» αυτό δεν πρέπει να µας βρίσκει µόνους.

Ο οίκος τελετών «Βλάχος Κωνσταντίνος» είναι η οικογένεια που θα σας σταθεί, θα σας βοηθήσει και θα σηκώσει το βάρος όσων πρέπει να γίνουν για το τελευταίο αντίο στους αγαπηµένους σας. Είτε πρόκειται για αναµενόµενο ή ξαφνικό γεγονός, ήµαστε εδώ για να σας ανακουφίσουµε και να εξασφαλίσουµε, πως τόσο εσείς, όσο και οι αγαπηµένοι σας που φεύγουν, θα έχουν το σεβασµό που τους αξίζει. Μαζί θα σχεδιάσετε µια τελετή, µε όλες τις πρέπουσες τιµές, σύµφωνα µε τα δικά σας πιστεύω και πεποιθήσεις σε προσιτό κόστος.

Mε τεχνογνωσία που περνά από γενιά σε γενιά, µε αυστηρή επιλογή συνεργατών, µε επιµονή στη λεπτοµέρεια και επίκεντρο στον άνθρωπο.
Πιστοί στο όραµα του παππού, Κωνσταντίνου Βλάχου, πιστεύουν πως η ποιότητα των υπηρεσιών δεν έχει να κάνει µε το κόστος, αλλά µε την αισθητική. Σε συνεργασία µε εξειδικευµένους επαγγελµατίες παρέχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες µε κατανόηση στην πιο δύσκολη στιγµή της ζωής σας.


Οίκος Τελετών Βλάχος Κωνσταντίνος
Κάτω Τούμπα: Ανατολικής Θράκης 76
T. 2310919530

www.teleton-grafeio.gr